Prisutdelningar

Kanske tar ditt företag hem något av de fina priserna under LLB Expo.

Under LLB Expo 2024 kommer flera fina priser att delas ut inom olika kategorier. Dessa är Innovation Awards, Bullen Awards, LLB Awards och Bästa Monter LLB Expo 2024. Kanske är det just ditt företag som får åka hem med de prestigefyllda priserna. Här nedan hittar du all information om priserna samt hur du skickar in nomineringar. 

Innovation Awards

Under LLB Expo 2024 kommer Innovation Award att delas ut. Detta pris är instiftat för att uppmärksamma och hylla utveckling, hållbarhet och nytänkande inom branschen.
Vi uppmanar alla utställare att anmäla sina produkter och ta chansen att vinna det prestigefyllda priset ”Innovation Award”.

De anmälda produkterna kommer att visas upp mitt i hallen i Central Bar, under mässans alla dagar, tydligt synliga för alla besökare att upptäcka och lägga lite extra tid på att utforska. En utmärkt chans att visa upp era produkter lite extra.
Priset delas ut i 4 kategorier, Ljud, Ljus, Bild och Tillbehör

Delta i tävlingen och låt din innovation lysa på LLB Expo 2024!

Prisutdelning kommer ske den 2 oktober

Pris för att delta: 800 kr/produkt. Max 2 produkter

Bullen Awards

Bullen Awards är en utmärkelse som delas ut till framstående personer verksamma inom underhållningsteknik. Syftet med priset är att lyfta fram kunnandet och engagemanget hos alla dem som arbetar bakom scenen och skapar dess magi. Priset delas ut i två kategorier, ”Visionary Award” och ”Lifetime Achievement Award”.

Prisutdelningen äger rum på LLB Expo den 2 oktober. Info om hur du nominerar till priserna hittar du på Bullen Awards hemsida.

LLB Awards

Priset LLB Awards är skapat för att lyfta fram framstående personer och företag som gjort något alldeles extra för vår bransch och som är en del i utvecklingen framåt och därmed skapar en bättre bransch för oss alla. Med priset vill vi hylla och uppmärksamma deras jobb och visa uppskattning för deras drivkrafter för branschens utveckling. LLB Awards delas ut av branschorganisationen LLB och består av två utmärkelser:

LLB Award – Eldsjäl

Priset går till en person som varit med att skapa, tillverka, utveckla eller driva något som skapar ett mervärde för vår bransch.

Priset ska gå till en person som vågar något som inte alla andra gör. Någon som sticker ut i mängden och gör det där ”lilla extra”. Vi vill att priset ska gå till någon som antingen inom sin profession har inspirerat och utvecklat branschen, eller som varit en del i att lära upp nästa generation i branschen, som är en förebild och mentor. Priset ska gå till någon som brinner för att skapa inspiration för andra och/eller utveckla vår bransch. Kort och gott, en eldsjäl.

LLB Award – Visionär

Är ett pris som tilldelas ett företag i vår bransch. Företaget skall på något sätt sticka ut i mängden för att våga visa vägen till nya visioner och framgångar. Företaget som tilldelas detta pris skall vara ett praktexempel på att man vågar göra något, tro på sin idé och i sin tur växa som bolag.

Vi vill lyfta fram ett företag som sticker ut i mängden, och som inspirerar andra. Som har en framtidstro och där vi gärna ser att man också jobbar för hållbarhet inom miljö och ekonomi för att långsiktigt skapa framgångsrika företag i vår bransch. Mottagaren av priset vill vi ska vara ett företag som har en förmåga att se framtidens möjligheter och inspirera andra, en visionär.

Nomineringar till priserna skickas till llb@llb.se

Ange namn och kontaktuppgifter till den person/företag du nominerar.
Motivera varför du tycker att personen/företaget ska vinna.
Ange kontaktuppgifter till dig som nominerar.

Prisutdelning sker på LLB Expo 2024 den 2 oktober.

Bästa monter LLB Expo 2024

På LLB Expo 2024 kan alla utställare tävla om både äran och få en fin trofé till kontoret med titeln ”Bästa Monter LLB Expo 2024”

Bedömning görs utifrån hur produkter och tjänster presenteras i monter, materialval för monterbygget samt monterns hållbarhetsfokus. Dessutom värderas monterns design och förmåga att skapa en minnesvärd upplevelse för besökarna. Men också om man lyckats skapa en design i sin monter som sticker ut och skapar en wow-känsla för besökarna.

Två företag kommer att vinna varsitt pris baserat på storlek av monter.
Kategori ”liten monter” – upp till och med 40kvm
Kategori ”stor monter” – över 40 kvm

Vinnare utses av en jury och vinnarna presenteras på mässan den 3 oktober.
Alla utställare deltar automatiskt i tävlingen, ingen anmälan krävs.