LLB Expo 1-3 oktober

Välkommen till Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik.

LLB Expo är den självklara mötesplatsen där branschen samlas för inspiration, upplevelser och energi. En arena där det senaste inom upplevelseteknik, utrustning inom ljud, ljus, video, scen, riggning, AV och konferensteknik presenteras. Den givna mötesplatsen för att bredda sin kunskap och skapa ett större nätverk, utvecklas och se nya produkter.

 

Här visas vilka tekniska lösningar som är tillgängliga, hur studios och konferenslokaler ska utformas, hur fysiska och digitala möten och event skapas och hur unika mötesupplevelser förverkligas.

Formex boka monter

Bli utställare

LLB Expo samlar över 3000 besökare och skapar en fantastisk möjlighet för dig att träffa dina kunder och presentera era senaste produkter. Boka er monter på Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik!

design talent

Besök oss

På LLB expo får du ta del av nätverkande, inspiration, seminarier och det allra senaste inom upplevelseteknik. Mässan är gratis att besöka!

prisutdelningar

Prisutdelningar under LLB Expo

Under LLB Expo kommer flera priser att delas ut så som Innovation Awards, Bullen Awards, LLB Awards och Bästa Monter LLB Expo 2024.

Branschmingel

På kvällen den 2 oktober kan man komma och mingla med andra besökare och utställare. Här kommer det även att bjudas på dryck och tilltugg

SHOT-OUT - Rörligt ljus och armaturer

SHOT-OUT ger utställare chansen att visa upp sina produkter inom rörligt ljus och armaturer. Som besökare kommer man kunna gå in på djupet och se skillnaden mellan olika typer av ljus. Det kommer att finnas tre olika kategorier och varje kategori kommer att visas upp 2-3 gånger per dag

Arrangeras av:

Sammarbetspartners:

LLB logga arrangör