Besök Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik!

På LLB Expo 2024 kommer flertalet av Nordens ledande leverantörer av professionell utrustning och tjänster inom områdena ljud, ljus, video, scen, rigging, AV och konferensteknik att presentera de senaste av sina produkter och idéer. Men mässan är också en plats för att nätverka med branschkollegor, lyssna till några av våra seminarier och föreläsningar och ta del det senaste som händer i branschen.

Mässbiljetter

Att besöka utställningen på LLB Expo 2024 är kostnadsfritt. det enda du behöver göra är att hämta din fribiljett. Med denna får du fri entré under mässans samtliga tre dagar och kan komma och gå som du vill.

Vad händer på mässan?

Under LLB Expo 2024 kommer det utöver en fantastisk utställning och ett fullspäckat seminarieprogram att finnas en hel del roliga aktiviteter att ta del av som besökare. Här nedan ser du de olika aktiviteterna som du kan ta del av under ditt besök.

Branschmingel

På kvällen den 2 oktober kan man komma och mingla med andra besökare och utställare. här kommer det även att bjudas på dryck och tilltugg

Prisutdelningar

Under LLB Expo kommer flera priser att delas ut så som Innovation Awards, Bullen Awards, LLB Awards och Bästa Monter LLB Expo 2024.

Technology Breakfast

På Onsdagen 2 oktober öppnar vi lite tidigare för Technology Breakfast där man får en chans att träffa utställare på frukostmingel.

SHOT-OUT – Rörligt ljus och armaturer

Ta del av de senaste produkterna inom rörligt ljus och armaturer.