SHOT-OUT

Rörligt ljus och armaturer

En ny aktivitet där ni kan ta del av utställares presentationer av ljusarmaturer och upptäcka deras unika egenskaper och fördelar.

Här har ni möjlighet att gå på djupet att testa olika fabrikat sida vid sida för att jämföra och se skillnaden. Varje kategori kommer att visas 2-3 ggr/dag under mässans 3 dagar.

Det är en utmärkt möjlighet för att jämföra och bedöma olika ljusarmaturer och få värdefulla insikter inför era kommande belysningsprojekt. 

Datum: 1-3 oktober

Kategori 1 – LED PROFILER (200-400W)

Profiler – Fast LED armatur med multiljuskälla från 4-8 färger med fast vinkel eller zoom. Fokus på färgblandning, fokus, skärpa, ljusutbyte, färgåtergivning och ljudnivå.

Kategori 2 – Rörligt ljus multi-color (350-1250W)

Motoriserad profil (moving head) med multiljuskälla från 4-6 färger, man tittar djupare på Pan/Tilt rörelse, goboprojektion, dimmer, skärpa, spadpaket, färgåtergivning med CRI/TM30 och ljudnivå. Fokus på produkter för teater, tv och liknande applikationer.

Kategori 3- Rörligt ljus vit LED (700W-1250W)

Motoriserad profil/spot (Moving head) med vit ljuskälla, med fokus på ljusutbyte, storlek, vikt och funktioner för scen och uthyrning. Gärna IP Klassad och riktad till produkter för uthyrningsbolag.
Det är en utmärkt möjlighet för att jämföra och bedöma olika ljusarmaturer och få värdefulla insikter inför era kommande belysningsprojekt.