Prisutdelningar

Ta del av de fina priserna som delas ut under LLB Expo 2024

Under LLB Expo 2024 kommer flera fina priser att delas ut inom olika kategorier. Dessa är Innovation Awards, Bullen Awards och LLB Awards. Prisutdelningarna är öppna för alla besökare att delta på och du som besökare kan även vara med och nominera de som du tycker borde ta hem priserna.

Innovation Awards

Under LLB Expo 2024 kommer Innovation Award att delas ut. Detta pris är instiftat för att uppmärksamma och hylla utveckling, hållbarhet och nytänkande inom branschen.
De anmälda produkterna kommer att visas upp mitt i hallen i Circle Bar, under mässans alla dagar.

Priset delas ut i 4 kategorier, Ljud, Ljus, Bild och Tillbehör.

Prisutdelning kommer ske den 2 oktober.

Bullen Awards

Bullen Awards är en utmärkelse som delas ut till framstående personer verksamma inom underhållningsteknik. Syftet med priset är att lyfta fram kunnandet och engagemanget hos alla dem som arbetar bakom scenen och skapar dess magi. Priset delas ut i två kategorier, ”Visionary Award” och ”Lifetime Achievement Award”.

Prisutdelningen äger rum på LLB Expo den 2 oktober. Info om hur du nominerar till priserna hittar du på Bullen Awards hemsida.

LLB Awards

Priset LLB Awards är skapat för att lyfta fram framstående personer och företag som gjort något alldeles extra för vår bransch och som är en del i utvecklingen framåt och därmed skapar en bättre bransch för oss alla. Med priset vill vi hylla och uppmärksamma deras jobb och visa uppskattning för deras drivkrafter för branschens utveckling. LLB Awards delas ut av branschorganisationen LLB och består av två utmärkelser:

LLB Award – Eldsjäl

Priset går till en person som varit med att skapa, tillverka, utveckla eller driva något som skapar ett mervärde för vår bransch.

Priset ska gå till en person som vågar något som inte alla andra gör. Någon som sticker ut i mängden och gör det där ”lilla extra”. Vi vill att priset ska gå till någon som antingen inom sin profession har inspirerat och utvecklat branschen, eller som varit en del i att lära upp nästa generation i branschen, som är en förebild och mentor. Priset ska gå till någon som brinner för att skapa inspiration för andra och/eller utveckla vår bransch. Kort och gott, en eldsjäl.

LLB Award – Visionär

Är ett pris som tilldelas ett företag i vår bransch. Företaget skall på något sätt sticka ut i mängden för att våga visa vägen till nya visioner och framgångar. Företaget som tilldelas detta pris skall vara ett praktexempel på att man vågar göra något, tro på sin idé och i sin tur växa som bolag.

Vi vill lyfta fram ett företag som sticker ut i mängden, och som inspirerar andra. Som har en framtidstro och där vi gärna ser att man också jobbar för hållbarhet inom miljö och ekonomi för att långsiktigt skapa framgångsrika företag i vår bransch. Mottagaren av priset vill vi ska vara ett företag som har en förmåga att se framtidens möjligheter och inspirera andra, en visionär.

Nomineringar till priserna skickas till llb@llb.se

Ange namn och kontaktuppgifter till den person/företag du nominerar.
Motivera varför du tycker att personen/företaget ska vinna.
Ange kontaktuppgifter till dig som nominerar.

Prisutdelning sker på LLB Expo 2024 den 2 oktober.