SHOT-OUT

Rörligt ljus och armaturer

Nu kan ni som utställare vara en del av LLB Expo på ett nytt sett där man presenterar olika fabrikat och modeller och dess unika egenskaper mot varandra. Besökare till LLB EXPO kan nu gå på djupet och jämföra för att se skillnaden. Det kommer att delas upp i 3 olika kategorier enligt nedan och varje kategori kommer att visas upp 2-3 gånger per dag och under LLB Expo alla dagar. En oberoende ljusbordsoperatör kommer att presentera det olika produkterna enligt ett fast körschema för att presentera produkterna på bästa sätt. Efter presentation kan besökare till SHOT-OUT ställa frågor och få specifik funktion på djupet visad.

Det är en utmärkt möjlighet för att jämföra och bedöma olika ljusarmaturer och få värdefulla insikter inför era kommande belysningsprojekt.

Datum: 1-3 oktober
Pris för att delta: 800 kr/produkt exkl moms. Max 1 armatur per kategori (önskas fler finns en väntelista)
Anmäl dig: Anmälan till SHOT OUT sker via mejl till Jacob Applinger, Operativ projektledare (Se kontaktuppgifter nedan)

Kategori 1 – LED PROFILER (200-400W)

Profiler – Fast LED armatur med multiljuskälla från 4-8 färger med fast vinkel eller zoom. Fokus på färgblandning, fokus, skärpa, ljusutbyte, färgåtergivning och ljudnivå.

Kategori 2 – Rörligt ljus multi-color (350-1250W)

Motoriserad profil (moving head) med multiljuskälla från 4-6 färger, man tittar djupare på Pan/Tilt rörelse, goboprojektion, dimmer, skärpa, spadpaket, färgåtergivning med CRI/TM30 och ljudnivå. Fokus på produkter för teater, tv och liknande applikationer.

Kategori 3- Rörligt ljus vit LED (700W-1250W)

Motoriserad profil/spot (Moving head) med vit ljuskälla, med fokus på ljusutbyte, storlek, vikt och funktioner för scen och uthyrning. Gärna IP Klassad och riktad till produkter för uthyrningsbolag.

Vill du vara med på SHOT-OUT?

Skicka in din anmälan till mig!

Operativ projektledare